ÖNEMLİ DUYURU - Zorunlu Hazırlık Sınıfı Okuyacak Olup Muaf Olmak İsteyen Öğrencilerin Dikkatine...

Yabancı Dil Hazırlık Eğitiminden muaf olmak için YÖKDİL-YDS ve Başka bir üniversitede  hazırlık eğitimi alıp başarılı olduğuna dair belge (yönetmeliğimizde belirtilen şartları uygun ise) ile başvuracak olan zorunlu hazırlık eğitimi öğrencilerinin aşağıdaki yönetmelik maddesinde belirtilen Yeterlilik Sınav tarihi 05.09.2022 olduğundan en geç 01.09.2022 tarihinde yüksekokulumuza belgelerini elden ya da posta yoluyla teslim etmeleri gerekmektedir.

d) (Ek:RG-30/10/2020-31289)(2) Muafiyet için yapılacak olan başvurular eğitim öğretim yılı başında yapılacak olan hazırlık muafiyet sınavından beş işgünü öncesine kadar yapılır. Dönem içinde yapılan başvurular bir sonraki eğitim öğretim yılından geçerli olmak üzere başvurunun yapıldığı öğretim yılını takip eden öğretim yılının başında değerlendirilir.

Yayın Tarihi: 24/08/2022
Okunma Sayısı: 1979